Home / archiefcentraal / rohda raalte f4 oppermachtig kampioen

rohda raalte f4 oppermachtig kampioen

Net als Rohda Raalte F9 is ook Rohda Raalte F4 kampioen geworden. De beslissende wedstrijd tegen De Zweef F2 werd gewonnen en hiermee het kampioenschap binnengehaald.

Rohda F4 was oppermachtig in de najaarscompetitie, want alle wedstrijden werden gewonnen. Toch ging het tegen De Zweef zaterdag niet eenvoudig. De jongens waren zeker de eerste helft niet helemaal bij de les en dus stond het bij rust ‘slechts’ 1-1. Een motiverende toespraak in de rust moest er aan te pas komen om het team wakker te schudden. De tweede helft speelde F4 dan ook een stuk beter en werd er uiteindelijk vrij eenvoudig met 5-1 gewonnen.

De jongens, de leiding en alle aanwezigen gingen na het laatste fluitsignaal helemaal uit hun dak. Rond 10.30 uur werd het team vervolgens gehuldigd in de Rohda-kantine. Alle spelers, leiders en trainers werden afzonderlijk naar voren geroepen en ontvingen een trofee en een oorkonde. Rohda Raalte F4 wil via deze weg de Supportersvereniging Rood-Geel en de kantinedames bedanken voor de enorm leuke huldiging. “Tevens feliciteren wij Rohda Raalte F9 met het behalen van het kampioensschap.”

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.