Home / archiefcentraal / rohda raalte d1 in nieuwe kleding gestoken

rohda raalte d1 in nieuwe kleding gestoken

De voetballers van Rohda Raalte D1 lopen er de rest van dit seizoen gelikt bij. Han Schutte van Intersport Schutte Raalte en Hans Hekking van 2HB Textiel Print Raalte hebben de jongens plus begeleiders namelijk in nieuwe kleding gestoken.

De spelers beschikken nu over een speciaal trainingstenue, dat bestaat uit een wit shirt en een rode broek. Hetzelfde witte shirt wordt tevens als warmloopshirt voor de wedstrijden gebruikt. Daarnaast hebben de jongens nog een nieuw rood shirt in ontvangst mogen nemen, welke is bedoeld om voor en na de wedstrijd aan te doen. De begeleiders hebben allemaal een fraai blauw shirt ontvangen van de sponsoren.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.