rian hazelhekke actief als kapster aan huis

Kapster Rian Hazelhekke komt nu bij de mensen thuis. Na dertien jaar salon-ervaring is de Heetense sinds donderdag 18 december actief als ambulant kapster. Ze komt op afspraak aan huis knippen, kleuren, permanenten, enzovoort. Alles waarvoor je ook in de kapsalon terecht kunt.

“Ik kan nu mijn eigen werktijden indelen en dat is ideaal met twee kleine kinderen”, aldus Rian, die ook als zelfstandig kapster voortdurend op de hoogte blijft van de nieuwste trends, aangezien ze deelneemt aan diverse cursussen. “Zo kan ik de mensen goed van dienst zijn en blijven.” Het grote voordeel van een kapster aan huis is natuurlijk dat je als klant de deur niet meer uit hoeft. Daarnaast is een oppas regelen voor de kinderen niet nodig. En je kunt zelfs ‘s avonds terecht. Om nog maar te zwijgen over de aantrekkelijke tarieven.

Het werkgebied van Rian Hazelhekke is Heeten en de omliggende dorpen. Haar werktijden zijn: Maandag van 9.00 tot 21.00 uur, dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 uur en donderdag van 9.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen naar: 06-51557894.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.