regionale bandjes rocken de pan uit in olst

Langzaan stroomde de zaal van ‘t Olde Postkantoor in Olst zaterdagavond vol. Hardcore punk en Rock ‘n Roll-muziek zouden ‘s avonds worden gecombineerd met vette gitaarriffs en snelle drums. De avond werd geopend door Striking Justice, een hardcore punk-formatie uit Enschede met een zanger uit Wesepe. Het publiek kwam na een aantal nummers al helemaal los en er werd flink gedanst. Een harde show, het publiek genoot. Ouderwets rocken in Olst!

Het was zaterdag dus een gezellig gebeuren in ’t Olde Postkantoor. Zeker toen na de Striking Justice ook nog The Pace Shifters kwamen optreden. Dit trio uit Wijhe en Olst speelde eigen nummers en wat covers. Het publiek genoot ook bij dit optreden zichtbaar van de live show. Op verzoek van het publiek sloot Striking Justice de avond af met twee keiharde hardcore nummers. Er ontstond een ware Mosh-Pit in ’t Olde Postkantoor, zoals dat hoort bij hardcore punk.

De avond was zaterdag georganiseerd door vrijwilligers van Landstede Welzijn Olst-Wijhe en zij willen de bands bij deze nog een keer bedanken voor hun energieke en keiharde optredens.

In de toekomst wil Landstede Welzijn graag meer concerten organiseren voor beginnende bands. Speel jij in een band en lijkt het je vet om optreden in Olst? Neem dan contact op met Landstede Welzijn Olst-Wijhe op telefoonnummer 0570-562529 of per mail op jrouwhof@landstede.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.