Home / archiefcentraal / prettige jaarwisseling en een gelukkig 2009

prettige jaarwisseling en een gelukkig 2009

Het aftellen is begonnen. Nog een paar uurtjes en dan gaan we knallend het nieuwe jaar in. Tot die tijd eten we ons nog maar een keer dik in de oliebollen en wachten we met spanning af of de Staatsloterij ons dit keer wel gunstig gezind is.

Salland Centraal wenst iedereen hoe dan ook een goede afsluiting van dit jaar en vooral een gezond 2009 toe. We sluiten dit laatste bericht van 2008 af met een fotoreportage van het carbidschieten in Raalte Noord. De foto’s zijn gemaakt door Theo van Vilsteren. Laat de champagne maar komen!

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.