peter lusse en kiki classen in leuke komedie

Niet voor de Poes, de vertederende komedie met Peter Lusse en Kiki Classen is te zien op zondag 18 januari 2009 om 14.30 uur in het Capellenborg Theater in Wijhe. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in Wijhe bij postagentschap Bourquin en Toerist Office Wijhe, in Olst bij Boek- en kantoorvakhandel Korten. Jeugd betaalt in de voorverkoop 13 euro, volwassenen 17 euro. ’s Middags zijn kaarten aan de kassa één euro duurder.

Felix, een stoffige intellectuele schrijver, laat op een dag zijn overbuurvrouw Doris het huis uit zetten vanwege betalend mannelijk bezoek. Doris, een aantrekkelijke levendige vrouw, komt er achter dat Felix de klikspaan bij de huurbaas is. Ze is razend en besluit die nacht bij hem aan te kloppen. Tot grote schrik en ergernis van Felix is ze ook niet meer van plan om weg te gaan. Dit leidt tot de meest flitsende en komische gesprekken tussen beiden. Waarin ze elkaar kwetsen, frustreren, uitdagen en uiteindelijk aan elkaar verknocht raken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.