palliatief netwerk salland reikt drie prijzen uit

Het Palliatief Netwerk Salland heeft alle activiteiten rondom de internationale dag van de palliatieve zorg officieel afgesloten met de uitreiking van de prijzen aan de winnaars van een puzzel. De dag van de palliatieve zorg vond plaats op 11 oktober en was bedoeld om aandacht te vragen voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Palliatief Netwerk Salland organiseerde onder andere een tweeweekse kunstroute.

Donderdag 4 december zijn de prijswinnaars van de gehouden puzzelwedstrijd thuis bezocht en verblijdt geschonken door Yarden Steenbrugge – ging naar de heer Jansen uit Apeldoorn. De tweede prijs ging naar mevrouw Krijt uit Diepenveen. Zij kreeg de waardecheque voor een geheel verzorgd diner voor twee personen bij Hotel Royal in Deventer.

De derde prijs ging naar de heer Diks. Hij kreeg de goed gevulde mand met Deventer producten, geschonken door de VVV. De heer Diks is pastor in woonzorgcentrum De Hartkamp in Raalte en was op 11 oktober als vrijwilliger betrokken bij de kunstroute. In De Hartkamp kwamen die dag behoorlijk veel bezoekers om de kunstwerken te bekijken. Diks vond desondanks voldoende tijd om te kruiswoordpuzzel te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.