outdoor sallandse kerstshow bij holtkuile

Tuincentrum Johnny Holtkuile in Raalte houdt van vrijdag 12 tot en met zondag 14 december de eerste Outdoor Sallandse Kerstshow. In een grote verwarmde tent kunnen de bezoekers een kijkje nemen bij diverse stands die met Kerst, de tuin of de winter te maken hebben. In de winkel wordt natuurlijk de geheel nieuwe kerstcollectie gepresenteerd.

Bruggeman Broekland laat diverse kachels, (buiten)spa’s en pools zien; Keukenland Wijhe presenteert diverse tuinmeubelen; Takazumi geeft informatie over de Koi Karper; een fotograaf zet alle gasten op de gevoelige plaat; een tuinontwerpster is ook aanwezig en de scouting verkoopt oliebollen. Verder zijn er optredens van het Sallandse koor Power of Music en het orkest Bemused en kan men meedoen aan een wijnproeverij. Ook ligt er een speciale uitgave over het Overijssels Kanaal, die alleen bij de Outdoor Sallandse Kerstshow te koop is. Tenslotte is ook het Anton Pieck Draaiorgel aanwezig.

“En dat is nog lang niet alles”, vertelt Johnny Holtkuile. “Kom maar gewoon een kijkje nemen en laat je verrassen. We organiseren de kerstshow nu al voor de 22ste keer en dit wordt de grootste ooit. Vandaar ook de tent, want we konden alles niet meer in de winkel kwijt.” Koffie, thee en warme chocolademelk zijn gratis. Parkeren ook. Het winkelassortiment bestaat weer uit kerstdecoraties in alle soorten, vormen en maten. Van een echt bewegende en swingende Kerstman op batterijen tot een groot assortiment ballen en van kandelaars tot slingers.

De Outdoor Sallandse Kerstshow duurt op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur. De winkel is die dagen al geopend vanaf 9.00 uur. Op zondag duurt de show van 11.00 tot 17.00 uur. Tuincentrum Johnny Holtkuile is te vinden aan de Oude Zwolsestraat 8a in Raalte, waar je overigens ook terecht kunt voor je kerstboom. “We hebben dit jaar maar liefst negenhonderd kerstbomen, met en zonder kluit, van heel klein tot heel groot. En we pakken de bomen gratis in met folie, dus de auto blijft schoon”, stelt Johnny. Bestellen is niet nodig, ga maar gewoon een kijkje nemen. De bomen kunnen meteen mee naar huis genomen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.