ook ijsbaan de pas in heeten dinsdag open

In navolging van de ijsbaan aan de Punterstraat in Lemelerveld gaat ook IJsbaan de Pas in Heeten dinsdagochtend open. “Om 10.00 uur”, aldus Willy Tepperik, secretaris van IJsbaan de Pas.

Stichting IJsbaan de Pas twijfelde maandag al sterk om de ijsvloer open te gooien voor publiek, maar ging uiteindelijk toch voor safe. “Het lijkt allemaal goed, maar open doen is nog net iets anders.” Hoe dan ook: De ijsbaan in Heeten gaat dinsdag definitief open voor schaatsliefhebbers. Salland Centraal roept ook alle andere ijsbanen in de regio op, om direct melding te maken wanneer er geschaatst kan worden. Dat kan eenvoudig door een korte reactie te zetten onder dit bericht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.