oliebollentest niet meer dan pr stunt ad

De jaarlijkse oliebollenactie van het AD wordt nogal serieus genomen. Zaterdagavond zat de test zelfs in het 8 Uur Journaal van de NOS. Doen ze netjes, die jongens van het AD, concludeert Onze Man. Maar in Salland zijn ze niet geweest.

Daar zit ook de makke van de test. Er komen mensen (wie eigenlijk?) wat oliebollen eten en geven er een cijfer aan. Dat de laatste zeven jaar zes keer een oliebollenkraam uit Rotterdam won, is omdat het AD een Rotterdamse krant is. In Salland hebben ze nog niet eerder getest. Onze Man: “Moeten ze de oliebollen van mijn moeder eens proeven. Daar kan die tent in Rotterdam heus niet tegen op.”

Hoe dan ook: Maandag kan de run op de bak-benodigdheden weer beginnen. We hebben de supermarkten zaterdag al snel de schappen zien aanpassen. Ze hebben allemaal wel een apart hoekje voor de ingrediënten van oliebollen en de appelflappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.