nieuwe renaults in de showroom bij oving

De nieuwe Renault Mégane Hatchback en Coupé die in september zijn onthuld vormen het startsein van de vernieuwing van het aanbod van Renault. De Hatchback staat vanaf 8 december in de showroom bij Oving Raalte; begin februari 2009 volgt de Coupé.

“De nieuwe Méganes vormen een fraaie combinatie van sportiviteit en passie voor auto’s. De auto staat synoniem voor rijplezier, passie, veiligheid, power en sportiviteit; iets wat zijn design al verraadt”, stelt Paul Baerends van Oving Raalte. “Beide Méganes zijn robuust gebouwd. Op de kwaliteit van de materialen is duidelijk niet bespaard. De auto’s profiteren van alle vooruitgang die is geboekt op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid.” De modellen hebben een instrumentenpaneel met analoge en digitale weergave, waarbij gebruik van diverse kleuren het aflezen vergemakkelijkt.

Bovendien zijn er meerdere opties uit het hogere segment mogelijk, zoals de handsfree Renault Card voor het starten en op afstand vergrendelen van de auto en het navigatiesysteem Carminat Bluetooth DVD. De Hatchback en de Coupé sturen nauwkeurig en veilig en bieden daarmee voorbeeldige rijprestaties. Het sportieve karakter van de Coupé komt ook tot uiting door de afstelling van het sportonderstel.

De dCi en TCe motoren zijn pittig en milieuvriendelijk. Vanwege het terugdringen van de CO2-uitstoot en de voortdurend onder druk staande brandstofprijzen is de nieuwe Mégane leverbaar met grondig vernieuwde benzine- en dieselmotoren die zowel krachtig als milieuvriendelijk zijn. Het aanbod wordt nog eens uitgebreid met maar liefst vier nieuw ontwikkelde benzinemotoren. “Deze turbobenzinemotoren zijn een product van de expertise van Renault op het gebied van downsizing”, vertelt Baerends. “Ze zijn zuinig en hebben een bijzonder gunstige kilometerkostprijs. Ze beschikken over veel power vanaf de laagste toerentallen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.