nieuw kerstsfeest luttenberg leuk van opzet

De verplaatsing van het evenement Moonlight Shopping naar het Kerkplein en het plein voor Elckerlyc in Luttenberg is een gouden greep geweest. De opstelling van de 35 standhouders was dit jaar groter dan ooit, waardoor er een mooi en gezellig plein voor ontmoetingen rond de vuurkorven en de kerstboom ontstond. Een goed opgekomen publiek genoot vrijdagavond dan ook zichtbaar van al het gebodene.

De kinderen van basisschool De Esmoreit hebben ook hun beste beentje voorgezet met maken van leuke kerstartikelen welke tijdens de avond in de grote kerstboom, jaarlijks geplaatst door jeugdgroep Aksie, werden gehangen. Jenneke van Doesburg had een mooie plek gevonden onder de klokkentoren om een mooi kerstverhaal te verstellen. De kerk was opengesteld en men kon de reeds opgebouwde kerststal bewonderen.

Buiten zorgde de Luttenbergse horeca voor koffie, chocolademelk, glühwein en voor heerlijke eigen ter plaatse gemaakte hapjes. De kookclub liet zich ook zien met lekkernijen en het geheel werd rond 21.00 uur afgesloten met de klanken van de midwinterhoorn om de boze geesten te verjagen, het komende kerstkind welkom te heten en om vrede op aarde op te roepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.