moonlight shopping terug in luttenberg

Moonlight Shopping is een begrip geworden in Luttenberg. Vorig jaar werd het evenement overgeslagen en dat werd ervaren als een gemis. Dus staat vrijdag 12 december deze opwarmer voor Kerst weer op het programma. Een groep enthousiastelingen tekent samen met ondernemers en vrijwilligers voor de organisatie.

Ten opzichte van de vorige keren is gekozen voor een andere locatie. Eerder werd er geshopt tussen Coop Tingen en Veldkamp Mode. Dit jaar kun je terecht op het kerkplein, het plein voor Elckerlyc en een deel van de Butzelaarstraat. Bij Moonlight Shopping steekt Luttenberg zich in een gezellige kerstsfeer en dat wordt bereikt met een aangekleed plein met dertig kraampjes. De oliebollen zijn van jeugdgroep Aksie, de kerstkaarten van Unicef, de kerststukjes van hobbyisten, de kerstbomen van de fanfare en de handwerkstukjes van de handwerkclub.

Je kunt er glühwein drinken en naar een midwinterhoornblazer luisteren. Op het kerkplein vind je een grote kerstboom met allemaal kerstfiguren erin. Die zijn door de Luttenbergse kinderen gemaakt op school. Onder die boom vind je de kerststal. Als je de weg niet kunt vinden, is er altijd nog de Kerstman die je met zijn arrenslee kan vervoeren. Het koor Palet en de Stroatkjals zingen samen met bezoekers kerstliederen. Wie dat allemaal wil meemaken moet 12 december tussen 18.00 en 21.00 uur in Luttenberg zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.