miss maaike tweede achter miss utrecht

De Raaltese Maaike werd uiteindelijk tweede en kreeg uit handen van jurylid Jort Kelder toch nog een prijs. Ze werd namelijk uitverkoren tot ‘business-miss’. Miss Noord-Holland Desiree van den Berg eindigde als derde.

Miss Nederland vertegenwoordigt ons land in het voorjaar van 2009 bij Miss Europe in Frankrijk. De nieuwe Miss Nederland kreeg zondagavond de tiara uitgereikt van haar voorganger Melissa Sneekes. De twaalf provinciemissen streden in Studio 21 in Hilversum om de eretitel. De badpakkenronde ontbrak zondag. In plaats daarvan liepen de dames in skipakken over de catwalk, waaronder ze een bikinitopje toonden. In de eerste ronde liepen de twaalf provinciemissen in jurken van de in augustus overleden mode-ontwerper Percy Irausquin. In de derde ronde liepen de dames in creaties van de beroemde Turkse mode-ontwerper Erol Albayrak die eveneens in de dertienkoppige jury zat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.