Home / archiefcentraal / miss maaike presenteert nieuw programma

miss maaike presenteert nieuw programma

Maaike Heethaar uit Raalte is vanaf 2 januari te zien op RTV Oost met een nieuw programma dat ‘Vrouwen’ gaat heten. Het programma wordt iedere vrijdag om 16.20, 19.20 en 21.31 uur op RTV Oost uitgezonden

‘Vrouwen’ is een serie portretten van vrouwen die zich ergens met hart en ziel voor inzetten, iets bijzonders hebben bereikt of zich door een moeilijke situatie heen hebben weten te knokken. Met andere woorden: Vrouwen die ‘hun mannetje staan’. Miss Maaike gaat ´Vrouwen´ presenteren samen met Esther Rikken.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.