miss maaike en julius ter haar een stel

Een kleine scoop in de sfeer van ‘de bladen’. We springen speciaal voor dit nieuws over Maaike Heethaar even in onze ‘Privé-stand’.

In een exclusief interview met Salland Centraal heeft Maaike Heethaar uit Raalte bevestigd een nieuwe liefde in haar leven te hebben gevonden. Het gaat om niemand minder dan Julius ter Haar, de directeur van de Holtense reisorganisatie OAD. Het liefdesvuurtje werd enige tijd nadat het stel elkaar had leren kennen bij de opnames van het RTV Oost-programma ‘Toppers te Paard’ ontstoken. Mooie Maaike, afgelopen zondag tweede bij de verkiezing van ‘Miss Nederland’, smelt vertederd weg als ze het heeft over ‘haar’ Julius. “Maar het is nog pril”, zo laat ze stralend en overduidelijk smoorverliefd weten. ‘Privé-modus uit’.

Volgende week kun je in Salland Centraal, de krant een interview met Maaike lezen over haar ervaringen van de afgelopen maanden. Tevens gaat ze daarin dieper in op haar grote ambities.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.