middelbosch haalt tent weg feest gaat door

Max Middelbosch zal de feesttent bij Taveerne Tivoli verwijderen. Het feest ter ere van het 5-jarig jubileum op woensdag 3 december gaat wel gewoon door, maar dan binnen in de kroeg. Middelbosch heeft dit besloten na een gesprek maandagochtend met burgemeester Zoon. Zoon eiste daarin dat de tent wordt afgebroken. Dit op basis van het eerdere convenant betreffende het gebruik van het terrein. Evenementen zijn niet toegestaan. De tent wordt inmiddels afgebroken.

“Ik kan er nu wel een grote toestand van gaan maken, maar ik wil koste wat het kost voorkomen dat het feest zo meteen door de politie wordt stilgelegd”, stelt Middelbosch in een reactie. “We verhuizen het feest wel naar binnen, het zal wel druk worden daar, maar dan moeten we het rookgedeelte buiten maar wat groter en gezelliger maken. Ik hoop dat Cuby & The Blizzards er zo willen staan, want daar was de tent in eerste instantie ook voor bedoeld. Ze hebben nogal wat podiumruimte nodig, die ik binnen niet heb. Maar goed, het zijn ervaren muzikanten en daar vinden we vast wel een oplossing voor. Het is de blues, het is niet anders!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.