Home / archiefcentraal / maaike heethaar kom maar op

maaike heethaar kom maar op

“Mijn leven heb ik enorm kunnen vormgeven en ontwikkelen. Deuren zijn open gegaan, ik heb kansen gekregen en gecreëerd en heb unieke ervaringen opgedaan. Ik heb gelachen en gehuild, ben wijzer geworden en heb een sterkere persoonlijkheid ontwikkeld. Bovenal kijk ik terug op een goed jaar met een stevige basis voor vele nieuwe uitdagingen in 2009. Ik hoop op een gezond en goed leven voor iedereen. In 2009 verwacht ik voor mijzelf een jaar met veel liefde en nieuwe uitdagingen. Op de buis, voor de klas, op het podium, met en voor de samenleving. Ik blijf doorgaan met ontwikkelen en leren en natuurlijk Raalte op de kaart zetten. Ik heb zin in het nieuwe jaar en ben er klaar voor. Kom maar op!”

Maaike Heethaar (Miss Overijssel 2008)

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.