luttenberg werkt in vakantie aan sporthal

De meeste bouwvakkers in Salland genieten op dit moment van de kerstvakantie. Dat geldt tevens voor de bouwvakkers in Luttenberg. Al is er in Luttenberg ook een grote groep ‘gewoon’ aan het werk. Namelijk op vrijwillige basis, om te helpen bij de bouw van de spiksplinternieuwe sporthal.

In totaal waren er maandag zo’n twintig vrijwilligers op het sportcomplex van SDOL aan het werk. Van metselaars en opperlieden tot mensen die gewoon helpen. Nadat vrijdag al de verdiepingsvloer was gestort en vorige week de dakplaten er waren opgelegd, moesten nu de muren worden opgetrokken. En dat was de groep vrijwilligers wel toevertrouwd. Er werd hard gewerkt en het was bovenal een gezellige boel.

Uiteraard moest de succesvolle werkdag afgesloten worden met een drankje en een lekkere gehaktbal, klaargemaakt door Jos Diekman. “Moet er iemand sinas of cola? Nee, twintig bier dus… Dat is mooi makkelijk.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.