lmb veldman kleedt leerlingen carmel aan

Circa dertig leerlingen van de studierichting Groen van het Carmel College Salland uit Raalte hebben afgelopen donderdag werkkleding ontvangen van Landbouwmechanisatiebedrijf Veldman in Mariënheem. Initiator Harry te Riele van het CCS ontving de kleding uit handen van Henk van Gurp en Jaap de Haan.

De relatie tussen LMB Veldman en het Carmel College Salland uit Raalte is al vele jaren oud. Zo worden er sinds jaren regelmatig tractoren en machines beschikbaar gesteld voor studiedoeleinden. Ook komen er regelmatig groepen op het bedrijf om in het trekkerteststation projecten uit te voeren die op de praktijk gestoeld zijn.

Herman Veldman van LMB Veldman vertelt: “Hiermee willen we aangeven dat we betrokken zijn bij de opleiding van de leerlingen. Misschien zit er wel een potentiële collega van ons tussen.” Harry te Riele kan dat beamen: “Wij proberen de leerlingen een goede basis mee te geven voor de rest van hun carrière en dat begint bij een goed contact met het bedrijfsleven.”

De leerlingen zelf zijn in hun sas met de nieuwe werkkleding. Ze hebben dan ook de nodige inspraak gehad bij de uiteindelijke keuze van de outfit. Wil je ook eens kennis maken met LMB Veldman? Dat kan op de nieuwjaarsborrel op 2 en 3 januari van 10.00 tot 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Meer informatie kun je vinden op staging2.lmbveldman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.