Home / archiefcentraal / laatste loodjes voor powershop in australie

laatste loodjes voor powershop in australie

De unieke wereldtour van André Rieu (en zijn Johann Strauss Orchestra) zit er bijna op. En dus keert ook het zes-koppige team van The Powershop bijna weer terug naar Raalte. “Woensdag staat er nog een show voor ruim 30.000 mensen op het programma en de laatste show voor evenzoveel mensen is donderdagavond”, vertelt Paul Wittenhorst vanuit Brisbane.

Het team van de The Powershop zit al sinds 3 november in Australië. “We reizen met André Rieu en het grootste podium ter wereld – een levensgrote replica van het Weense paleis Schönbrunn – al het hele jaar de wereld rond.” The Powershop levert de stroomvoorziening voor de shows. Vier containers met materiaal en generatoren zijn naar Australië verscheept om de benodigde stroom te kunnen leveren voor de gigantische show van Rieu.

“Op dit moment zitten we in Brisbane. We hebben hier Down Under al negen shows gehad in vier verschillende steden: Melbourne, Adelaidde, Perth en Sydney. Maar we keren na de laatste show van donderdag dus weer terug naar Nederland”, zegt Wittenhorst, die nog eventjes geniet van de Australische zomer die net is aangebroken. “Hier in Brisbane is het nu 35 graden. Het is dan ook bijzonder om te zien dat men zich met deze temperaturen voorbereid op het aankomende kerstfeest.”

Lees ook

Infobijeenkomst over entree Hof van Rakhorst

HEINO – De werkgroep Heino Centrum houdt op dinsdag 28 september een informatiebijeenkomst in Café …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.