kraakheldere en drukke candlelight evening

Candlelight Evening in het centrum van Raalte is zaterdagavond weer uitgelopen op een uitermate gezellige bedoening. Mede door het prachtige winterse weer – alleen een dwarrelend sneeuwvlokje ontbrak nog – kregen alle activiteiten een extra tintje. Stefan Kemper ging het dorp in voor een sfeervolle fotoreportage.

De Kerstman reed met zijn arrenslee af en aan. Jeugd bakte brood boven vuurkorven. Glühwein deed het goed. Overal was muziek en vaak ook nog live. Een kerstmarkt trok veel bekijks. En voor zover we het konden bekijken was de extra koopavond ook succesvol. Het was – net als op de promenades – in de winkels in elk geval lekker druk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.