Home / archiefcentraal / kraakheldere en drukke candlelight evening

kraakheldere en drukke candlelight evening

Candlelight Evening in het centrum van Raalte is zaterdagavond weer uitgelopen op een uitermate gezellige bedoening. Mede door het prachtige winterse weer – alleen een dwarrelend sneeuwvlokje ontbrak nog – kregen alle activiteiten een extra tintje. Stefan Kemper ging het dorp in voor een sfeervolle fotoreportage.

De Kerstman reed met zijn arrenslee af en aan. Jeugd bakte brood boven vuurkorven. Glühwein deed het goed. Overal was muziek en vaak ook nog live. Een kerstmarkt trok veel bekijks. En voor zover we het konden bekijken was de extra koopavond ook succesvol. Het was – net als op de promenades – in de winkels in elk geval lekker druk.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.