koffieconcert polyhymnia zeer gewaardeerd

Het fanfareorkest van de muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld heeft zondagmorgen in zaal Reimink veel bijval van het publiek als waardering voor een geslaagd koffieconcert gekregen. Daarmee presenteerden de blazers zich als een fanfare die onder leiding van dirigent Angélica Braam stevig in het zadel zit. Tevens houdt de royale bezetting van het jeugdorkest en een drietal blokfluitgroepen, goede beloften in voor de toekomst.

Het programma bestond zondag voor het merendeel uit kerstmelodieën, afgewisseld door enkele algemene nummers. ‘The First Nowel’ gevolgd door ‘A Christmas Celebration’ van Darrol Harry en ‘Christmas in Europe’, zetten direct de juiste toon van het concert. Ook de drie blokfluitgroepen – geleid door Hermien Schrijver – leverden een vrolijke bijdrage aan het concert.

Het leerlingenorkest opende met veel klank het tweede deel van het programma dat door Marcel Veltjen van een sprankelende toelichting werd voorzien. ‘X-mas-a-gogo’ vormde het sluitstuk van het concert dat met dankwoorden van voorzitter Gerard Harmsen en een daverend applaus van de vrijwel volle zaal werd beloond.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.