knol geeft staatslot cadeau bij knipbeurt

Jetske Knol uit Raalte viert op 1 januari 2009 dat ze alweer vijf jaar actief is als zelfstandig ‘mobiele’ kapster. Ze verzorgt sinds 1 januari 2004 bij de mensen thuis een totaalpakket aan kappersdiensten en beschikt inmiddels over een klantenbestand met plezierige relaties.

Ter viering van haar eerste lustrum heeft Jetske elke klant in de afgelopen twee maanden een deel (1/5) van een Staatslot cadeau gedaan. De kapster hoopt dat op de meeste loten een leuke prijs valt! Zelf is ze alweer bezig met de toekomst. Nieuwe modellen en lijnen voor het voorjaar moeten worden bestudeerd en actualiteiten op het vakgebied worden gevolgd, om de klanten blijvend van dienst te kunnen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.