kinderexpositie bij walkabout lunchcafe

Bij WalkAbout Lunchcafé aan de Varkensmarkt 4 in Raalte is van 3 tot 11 januari een expositie te zien met fraaie werken van de leerlingen van Sybilla Tonissen. Kyara Lohuis, Iris Tutert, Myrthe Koerhuis, Sanne Koerhuis, Demi de Dalie, Lisanne Mollink, Melissa Mollink, Jullie Mollink en Demi Nijenhuis hebben prachtige dingen gemaakt in de tien lessen die ze bij Sybilla volgden.

Op zaterdag 3 januari wordt de expositie om 11.00 uur officieel geopend. Door een bezoek te brengen aan de expositie krijg je een mooi overzicht van de dingen die de kinderen de afgelopen lessen hebben gemaakt. Zo kom je onder andere een schildervlechtwerk tegen, maar ook een compositie met theepot en een kunstobject van papier. WalkAbout is open van dinsdag tot en met zaterdag van10.00 tot 17.00 uur. Op zondag 4 januari is het lunchcafé open van 12.00 tot 17.00 uur.

Sybilla Tonissen gaat in februari weer van start met een nieuwe cursus van vijf lessen voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Voor meer informatie of opgave kun je contact opnemen met Sybilla: 0572-361256 of s.tonissen@home.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.