Home / archiefcentraal / kids vermaken zich best met speculaas bij ah

kids vermaken zich best met speculaas bij ah

Kinderen van 1 tot en met 5 jaar hebben zich woensdagmiddag uitgeleefd bij de Raalter vestiging van de Albert Heijn. Zij konden zich namelijk uitleven met een speculaaspop en deze zelf versieren met smarties, hagelslag en snoepgoed. Uiteraard mochten de poppen na afloop van de knutselsessie mee worden genomen naar huis.

Het was woensdag erg druk bij de Albert Heijn en vele kinderen moesten worden teleurgesteld. Wie zich niet had opgegeven om een speculaaspop te versieren, inschrijven kon in de groepen van 1 tot 3 jaar en van 3 tot 5 jaar, kreeg geen plaatsje in de speciaal voor Sinterklaas ingerichte hoek.

Lees ook

Schrijfpakketjes van Amnesty in plaats schrijfdag

RAALTE – De jaarlijkse schrijfdag van de Amnesty International werkgroep in Raalte op de Internationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.