kids vermaken zich best met speculaas bij ah

Kinderen van 1 tot en met 5 jaar hebben zich woensdagmiddag uitgeleefd bij de Raalter vestiging van de Albert Heijn. Zij konden zich namelijk uitleven met een speculaaspop en deze zelf versieren met smarties, hagelslag en snoepgoed. Uiteraard mochten de poppen na afloop van de knutselsessie mee worden genomen naar huis.

Het was woensdag erg druk bij de Albert Heijn en vele kinderen moesten worden teleurgesteld. Wie zich niet had opgegeven om een speculaaspop te versieren, inschrijven kon in de groepen van 1 tot 3 jaar en van 3 tot 5 jaar, kreeg geen plaatsje in de speciaal voor Sinterklaas ingerichte hoek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.