kerstmarkt swaenewoerd voor jong en oud

Woonzorgcentrum Swaenewoerd verandert zondag 14 december helemaal in kerstsfeer voor weer een nieuwe kerstmarkt. De organisatie heeft dit jaar opnieuw een gevarieerd programma opgesteld, dat aantrekkelijk is voor zowel jong als oud.

Maar liefst 25 standhouders zullen de markt opfleuren met mooi versierde kramen. En er is van alles te koop: Houten decoraties, kerststukjes, kerstgroepen, sieraden, kersttextiel, kerstkaarten en nog veel meer. Verder is er uiteraard een ruim aanbod op culinair gebied, met onder meer warme chocolademelk, verse oliebollen en de bekende Sallandse snert, ambachtelijk bereid in de eigen keuken van Swaenewoerd.

Natuurlijk heeft de organisatie de kinderen ook niet vergeten, want voor hen zijn een aantal leuke knutsel- en spelactiviteiten bedacht. En ze kunnen zich uitleven met de populaire Nintendo Wii, die speciaal voor de kerstmarkt wordt aangesloten op een groot scherm. De kerstmarkt duurt van 10.00 tot 15.00 uur en de entree is gratis!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.