Home / archiefcentraal / kerstmarkt swaenewoerd voor jong en oud

kerstmarkt swaenewoerd voor jong en oud

Woonzorgcentrum Swaenewoerd verandert zondag 14 december helemaal in kerstsfeer voor weer een nieuwe kerstmarkt. De organisatie heeft dit jaar opnieuw een gevarieerd programma opgesteld, dat aantrekkelijk is voor zowel jong als oud.

Maar liefst 25 standhouders zullen de markt opfleuren met mooi versierde kramen. En er is van alles te koop: Houten decoraties, kerststukjes, kerstgroepen, sieraden, kersttextiel, kerstkaarten en nog veel meer. Verder is er uiteraard een ruim aanbod op culinair gebied, met onder meer warme chocolademelk, verse oliebollen en de bekende Sallandse snert, ambachtelijk bereid in de eigen keuken van Swaenewoerd.

Natuurlijk heeft de organisatie de kinderen ook niet vergeten, want voor hen zijn een aantal leuke knutsel- en spelactiviteiten bedacht. En ze kunnen zich uitleven met de populaire Nintendo Wii, die speciaal voor de kerstmarkt wordt aangesloten op een groot scherm. De kerstmarkt duurt van 10.00 tot 15.00 uur en de entree is gratis!

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.