kersthow johnny holtkuile gezellig van start

De driedaagse Outdoor Sallandse Kerstshow bij Tuincentrum Johnny Holtkuile aan de Oude Zwolsestraat 8a in Raalte is vrijdag onder grote belangstelling van start gegaan. In een grote verwarmde tent name de bezoekers een kijkje bij diverse stands die met Kerst, de tuin of de winter te maken hebben. In de winkel werd natuurlijk de geheel nieuwe kerstcollectie gepresenteerd.

Ook zaterdag en zondag ben je nog van harte welkom bij het tuincentrum in Raalte. Bruggeman Broekland laat diverse kachels, (buiten)spa’s en pools zien; Keukenland Wijhe presenteert diverse tuinmeubelen; Takazumi geeft informatie over de Koi Karper; een fotograaf zet alle gasten op de gevoelige plaat; een tuinontwerpster is ook aanwezig en de scouting verkoopt oliebollen. Verder zijn er optredens van het Sallandse koor Power of Music en het orkest Bemused en kan men meedoen aan een wijnproeverij. Ook ligt er een speciale uitgave over het Overijssels Kanaal, die alleen bij de Outdoor Sallandse Kerstshow te koop is. Tenslotte is ook het Anton Pieck Draaiorgel aanwezig.

Bij Johnny Holtkuile kun je ook terecht voor je kerstboom, als je die nog niet hebt staan. “We hebben dit jaar maar liefst negenhonderd kerstbomen, met en zonder kluit, van heel klein tot heel groot. En we pakken de bomen gratis in met folie, dus de auto blijft schoon”, stelt Johnny. Bestellen is niet nodig, ga maar gewoon een kijkje nemen. De bomen kunnen meteen mee naar huis genomen worden. De Outdoor Sallandse Kerstshow duurt zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur. De winkel is die dagen al geopend vanaf 9.00 uur. Op zondag duurt de show van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer foto's