kerstcrossloop meer deelnemers dan ooit

De Kerstcrossloop in Nieuw Heeten kende Tweede Kerstdag een recordaantal deelnemers. In het dertigjarig bestaan van de crossloop hadden nog nooit 285 deelnemers meegedaan. De verwachtingen waren al hoog gespannen, maar dat er zoveel hardlopers zouden komen had de organisatie niet verwacht.

Van al die lopers deden 118 lopers ook nog eens mee aan het Sallands Cross Circuit, die bestaat uit negen lopen rond de jaarwisseling. Zaterdag – morgen – is de volgende loop al weer. Dan worden alle lopers in Lierderholthuis verwacht. Voor alle uitslagen zie de website van het Sallands Cross Circuit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.