Home / archiefcentraal / kerst samenzangavond in wh zwart hal

kerst samenzangavond in wh zwart hal

Ad Hueting bespeelt zaterdag 13 december vanaf 20.00 uur het orgel tijdens de kerst-samenzangavond in de Willem Hendrik Zwart Hal, aan de Grensweg 17 in Lemelerveld.

Huetink groeide in Beekbergen op met orgelmuziek. Na les te hebben gehad van de plaatselijke schoolmeester Alberts, kreeg hij les van de organist van de Grote-Loolaankerk in Apeldoorn. Deze leidde hem op voor het organistenexamen, maar door ziekte kon Hueting dit examen niet afleggen. Toch kwam de liefhebber terug. In de begin jaren ’70 pakte hij de orgellessen weer op en wel bij organist Willem Hendrik Zwart, naar wie de hal in Lemelerveld is vernoemd.

Je dient voor deze kerst-samenzangavond wel te reserveren: 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entreeprijs bedraagt 9 euro per persoon, inclusief koffie, een drankje en een hapje. Kinderen tot 13 jaar gratis.

Lees ook

Raalte onderzoekt opgaven Zwolseweg en Dorpsstraat in Heino

RAALTE – De Zwolseweg en Dorpsstraat in Heino zijn aan onderhoud toe. Er zijn verschillende …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.