kerst bij kadowinkel alferink in de huiskamer

Jezus en Maria waren op kerstnacht eigenlijk niet zo welkom in Bethlehem. Ze vonden een grot waar ze overnachtten. Bij Alferink in Heeten pakken ze dat in kersttijd resoluut anders aan. Alle klanten die voor een kerstcadeau komen, zijn welkom in de huiskamer van de eigenaren Willy Alferink en Tejo de Haan.

De woonkamer wordt eigenlijk al jaren bij de Kadowinkel aangetrokken in kersttijd. En die is bij Alferink al een paar weekjes bezig. De kamer is helemaal ingericht in kerstsfeer en er draait een lekker kerstmuziekje op de achtergrond. Voor de klanten erg gezellig. Maar voor de eigenaren dan? Die wonen in dezer dagen in hun keuken. Ze hebben het er graag voor over. En Willy heeft het overigens ook niet van een vreemde. “Mijn vader Bertus Alferink deed dat ook al. Die had Sinterklaas als thema. In de woonkamer stond dan al het speelgoed.”

In de woonkamer is van alles te koop op het gebied van Kerst, tot aan de kerstgroepen aan toe. Heel bijzonder dit jaar is een engel van bijna twee meter hoog, geschikt voor een kapel, stiltecentrum, grote hal of zaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.