karssen makelaars opent etalage in raalte

Karssen Makelaars heeft een etalage geopend in het centrum van Raalte. In het trappenhuis naar de parkeerkelder van Het Schip presenteert de Zwolse NVM-makelaar haar aanbod van woningen in Raalte en omgeving.

Op deze manier wil Karssen Makelaars de markt uitbreiden naar de regio Salland. “Omdat er steeds meer taxaties in en om Raalte door Karssen Makelaars worden uitgevoerd, wordt de vraag naar onze diensten op het gebied van verkoop en aankoop ook steeds groter”, aldus Rick Maatman, naast geboren Raaltenaar ook medewerker van Karssen Makelaars. “Raalte is een markt die wij graag willen bedienen.”

Maatman krijgt steeds meer vraag naar hulp bij het aankopen van een woning in en rond Raalte. “Aanvankelijk werd ik door vrienden en familie benaderd voor hulp, maar door de goede mond tot mond reclame word ik nu ook door anderen benaderd.” Reden te meer om de markt van Karssen Makelaars uit te breiden richting Salland, met als middelpunt Raalte. De eerste stap voor deze uitbreiding is de nieuwe etalage. Voor de gemeente Raalte een representatieve invulling van de leegstaande ruimte, voor Karssen Makelaars een uitermate geschikte mogelijkheid om zich te presenteren.

Karssen Makelaars in Zwolle houdt zich sinds 2002 bezig met de aan- en verkoop van woningen, taxaties, waardebepalingen en projectadvies. De ‘makelaarswinkel’ aan de Jufferenwal 1 in Zwolle, tegenover de ingang van de Mediamarkt, is laagdrempelig, open en modern van aard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.