jos van den born fundament is gelegd

“2008 Betekende voor ons een nieuw begin en een nieuwe uitdaging. Het fundament voor de verdere ontwikkeling van het Hoftheater is gelegd. 2009 Wordt het jaar waarin het Hoftheater bekend zal staan als een bruisende locatie. Een plek waar lokale en landelijke artiesten met veel plezier optreden, waar bezoekers uit Raalte en omgeving een ontspannen en sfeervol avondje uit beleven en tal van instellingen en organisaties hun zakelijke bijeenkomsten in een bijzondere ambiance zullen organiseren.”

Jos van den Born (directeur Hoftheater) & Eline Dinkelberg (bedrijfsleider & marketing Hoftheater)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.