jingle sintshowpaleis slaat aan bij beelen

Volgens zijn eigen weblog heeft radio-DJ Giel Beelen dinsdag weer een zware ochtend gehad, maar hem overleefd. “Nou, ik ben er weer hoor”, zo schrijft hij op z’n officiële site. “Ik kon mijn paard naast die van Sinterklaas parkeren, want die was ook in de stu-stu-studio! Hij had de band Op Stoom & de Schuimpjes meegenomen.” En dan is het gezellig, maar zwaar. Die band kennen wij namelijk al wel, want dat zijn de Muziekpieten van het SintShowPaleis. Vanochtend dus live op de landelijke radio.

Net als vorig jaar stonden de Muziekpieten al vroeg op de stoep van de studio’s in Hilversum, want op voorspraak van Giel Beelen zelf waren zij tussen 06.00 en 10.00 uur uitgenodigd om zijn ochtendprogramma ‘GI:EL’ muzikaal op te luisteren. Onder toeziend oog en luisterend oor van de enige echte Sinterklaas en de superenthousiaste en populaire radio-DJ lukte dat natuurlijk wel. Al draaide Beelen de volumeknop soms wel vroegtijdig dicht.

De pietenband Op Stoom & de Schuimpjes is overigens al bijna anderhalve week lang iedere ochtend meerdere malen te horen in Nederlands meest beluisterde ochtendradioshow, want Beelen draait steevast de sinterklaasjingle van SintShowPaleis, gemaakt op de tonen van ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’. En natuurlijk te downloaden bij Salland Centraal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.