Home / archiefcentraal / jeugd uit heeten neemt bezit van ijsbaan

jeugd uit heeten neemt bezit van ijsbaan

De kindervakantiewerkgroep Juventa heeft de openstelling van IJsbaan de Pas in Heeten aangegrepen om het programma iets om te gooien. Dinsdagochtend werd er meteen een uitstapje gemaakt naar de ijsbaan.

En zo stonden er dinsdag al vroeg enorm veel Heetense basisschoolkinderen van de groepen 3 tot en met 8 op het ijs te dansen. Rond de klok van 10.00 uur ging de ijsvlakte open voor publiek en direct vlogen ook de eerste schaatsliefhebbers het ijs op voor flink wat baantjes.

Lees ook

Drive through voor jarige Riet Dieperink van der Veer

WESEPE – Riet Dieperink van der Veer uit Wesepe werd vorige week woensdag 90 jaar. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.