jansman wil 18 personeelsleden ontslaan

Jansman Bouwgroep uit Luttenberg heeft de ontslagprocedure in werking gesteld voor achttien personeelsleden. Ongeveer twintig aannemersbedrijven uit Overijssel gingen Jansman afgelopen weken voor. Volgens Jan van Duuren, financieel directeur van Jansman Bouwgroep, gaat het om een voorzorgsmaatregel.

“We hebben hier als directie heel veel moeite mee”, aldus Van Duuren. “We vinden het verschrikkelijk voor de betrokken medewerkers. We kunnen de kop echter wel in het zand steken, maar we moeten kunnen anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. De verwachting is dat we volgend jaar een druk op de orderportefeuille krijgen. Veel mensen wachten met investeringen.”

“Met Jansman Bouwgroep halen we over de totale linie, dus zowel kleinbouw, onderhoud, utiliteitsbouw als grote projecten genoeg omzet, maar de totale linie moet krimpen”, vervolgt de financieel directeur van de Luttenbergse firma. “En dat zijn ook de geluiden die ik elders hoor. Na deze maatregel hebben we voldoende vertrouwen in de toekomst. We gaan met tachtig mensen verder, als totaalaanbieder hebben wij daar genoeg werk voor.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.