ivn gaat wilgen knotten in laag zuthem

De werkgroep Landschapsonderhoud van IVN Raalte (vereniging voor natuur- en milieueducatie) trekt er zaterdag 6 december voor de tweede keer dit knotseizoen op uit. Deze keer worden wilgen geknot op het erf van de familie W. Kleinlangevelsloo aan de Hogeweg 2 in Laag Zuthem.

De vrijwilligers werken van 9.00 tot 13.00 uur. In die tijd moeten twaalf oude en 21 jonge wilgen van hun takkenpruik worden ontdaan. Vorig jaar is al een goed begin gemaakt. De werkgroep kan overigens altijd versterking gebruiken. Nieuwe leden die (vrijblijvend) in de natuur eens hun handen uit de mouwen willen steken, zijn dan ook van harte welkom. Gepaste werkkleding is raadzaam, voor het gereedschap en de gezelligheid zorgt IVN Raalte. De eigenaar van de wilgen neemt de koffie in de pauze en soep na afloop voor zijn rekening.

De route naar boerderij van de familie Kleinlangevelsloo is als volgt: Bij Heino Noord de parallelweg langs de N35 volgen tot de Ganzenpanbrug. Daar vóór het Overijssels Kanaal linksaf en de weg langs het kanaal volgen tot het einde. Meer informatie geven de coördinatoren van de werkgroep Landschapsonderhoud: Dick Boersma (0572-363937) en Jos Tutert (0572-357907).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.