its verbindt naam aan het nieuwjaarsfeest

De Après 2008 Ski Party, het Nieuwjaarsfeest voor jong en oud, welke op 1 januari van 00.15 tot 05.00 uur bij Racketcentrum Ramele wordt gehouden zal vanaf heden de It’s Après 2008 Ski Party gaan heten. Organisator RoSEC Security en de nieuwe elektronicazaak It’s in Raalte hebben daarvoor een overeenkomst gesloten.

“De It’s Après 2008 Ski Party sluit volledig aan op ons mission statement ‘It’s all about you’ zoals deze ook in ons logo is verweven”, zegt Mark van Zon, formulemanager It’s. “Hoewel we – met ruim honderd winkels – één van de grootste aanbieders zijn van consumentenelektronica in Nederland, willen we ons onderscheiden door onze lokale betrokkenheid met de Raalter gemeenschap te tonen. Gecombineerd met zeer concurrerende prijzen, een persoonlijk en deskundig advies, een breed assortiment en optimale service”, aldus Van Zon.

De kaartverkoop is onlangs al gestart. Kaarten kunnen voor 10 euro worden gekocht aan de infobalie van de C1000 in het centrum en aan de kassa bij C1000 Raalte Noord. Het feest begint om 00.15 uur en zal in het teken staan van Après Ski, een brede muziekkeuze, waarbij de nadruk zal liggen op de gezelligheid. Het betreft een nachtvullend programma voor jong en oud met medewerking van de gerenommeerde DJ Total Tommy en een spetterend optreden van Die Tolle Leute.

Het initiatief voor de It’s Après 2008 Ski Party kan naast It’s ook rekenen op de steun van veel andere Raalter ondernemers. Zo hebben onder andere Ter Haar mode voor de man, Oosterwechel houten vloeren, Kruiper tweewielers, Profile Tyrecenter, Robby Snacks, Korbeld verhuur, REKO Raalte en Imtho Werk- en bedrijfskleding reeds hun steun toegezegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.