its apres 2008 ski party al uitverkocht

Alle 1.500 kaarten voor de ‘It’s Après 2008 Ski Party’, het Raalter Nieuwjaarsfeest voor jong en oud, zijn verkocht. Op de avond zelf zullen dan ook geen kaarten voor losse verkoop beschikbaar zijn. “De dagen voor Kerst heeft er een ware run op de kaarten plaatsgevonden. Inmiddels hebben we vele honderden mensen moeten mededelen dat het feest uitverkocht is”, aldus John Westerik, bedrijfsleider C1000 Raalte.

Robert Aalders van RoSEC Security geeft aan dat het enorme succes van de kaartverkoop eens te meer bewijst dat door de gemeente Raalte en de organisatie is voorzien in een bestaande behoefte. “Het niet tijdig onderkennen van deze behoefte had in theorie kunnen leiden tot ernstige gevolgen voor de openbare orde en veiligheid gedurende de jaarwisseling met een evenredig schadebeeld. Nu wordt er een fantastisch feest georganiseerd binnen een gecontroleerde omgeving wat ten goede zal komen aan de algehele sfeer en in redelijkheid schade aan openbare voorzieningen gedurende de jaarwisseling zal beperken. Iets waar we als professionele beveiligingsorganisatie graag aan meewerken”, aldus Aalders.

De politie verzoekt een ieder te voet of op de fiets naar het Nieuwjaarsfeest te komen via de fietstunnel. Er zijn diverse maatregelen genomen, waaronder extra verlichting, zodat deze route van en naar Racketcentrum Ramele veilig en gecontroleerd afgelegd kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.