ijspret levert zeer sfeervolle plaatjes op

Salland geniet volop van de ijspret. Vanwege de vorst wordt bijna overal geschaatst en dat levert hele mooie plaatjes op. Bij dit bericht plaatsen we een fotoreportage met fraaie foto’s die bij de redactie zijn binnengekomen. Met dank aan Frank Smit, Flip Jonkman, Peter Holtmaat en Hans Bisschop.

Bisschop vindt het winterse weer geweldig en schrijft in zijn mail het volgende: “Alle ingrediënten zijn aanwezig om mooie foto’s te schieten. Winterse kou, heldere vrieslucht met zonneschijn, ijs op het water, rijp op de planten en natuurlijk Salland.” Kijk voor meer winterse foto’s van Raaltenaar Hans Bisschop en andere reportages die hij heeft gemaakt in Salland op zijn eigen website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.