Home / archiefcentraal / het heerlijk avondje is weer gekomen

het heerlijk avondje is weer gekomen

Vol verwachting klopt ons hart. Sinterklaas komt er weer aan. Althans, daar gaan we maar vanuit. Vooralsnog hebben we op de redactie van Salland Centraal echter geen enkel signaal gehad van de Sint en zijn Zwarte Pieten.

Hoe dan ook, we wensen iedereen een heerlijk avondje toe! Een avond vol met spanning, vreugde, ongeloof en sensatie, de gebruikelijke ingrediënten van het geweldige kinderfeest. Want laten we eerlijk zijn: Pakjesavond blijft toch nog altijd de leukste familie-avond van het jaar.

Lees ook

Schrijfpakketjes van Amnesty in plaats schrijfdag

RAALTE – De jaarlijkse schrijfdag van de Amnesty International werkgroep in Raalte op de Internationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.