herstel fietspad raalte noord voor kerstmis

De slechte tegels in het fietspad tussen de spoorwegovergang en Raalte Noord (langs de Ganzeboomlaan) worden nog voor de Kerst vervangen. “Het herstel van het pad heeft niet de hoogste prioriteit, maar het is wel de bedoeling dat de werkzaamheden voor de kerstdagen zullen worden uitgevoerd”, aldus een medewerker van de gemeente Raalte in een reactie op een herinneringsmailtje van GB-raadslid Wim de Hair.

Volgens De Hair is het tegelgedeelte in zeer slechte staat en fietsonvriendelijk, vanwege gaten tussen de tegels en ongelijk liggende tegels. Het raadslid diende begin september bij het college van burgemeester en wethouders dan ook het verzoek in om het tegelgedeelte te vervangen door asfalt. In een reactie liet het Raalter college per brief vervolgens weten dat een asfaltlaag ‘vooralsnog’ geen optie is. Maar het college beloofde wel de meest slechte tegels nog dit jaar te vervangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.