help doedens weer mee met oerol project

Je eigen schilderij zien waaien boven de Noordzee vanaf Terschelling? Dat kan zo maar eens werkelijkheid worden. Bruno Doedens zoekt voor zijn nieuwe Oerol-project namelijk kunstschilderachtige medewerking. Wie mee wil doen kan hier naar het invulformulier. Daar kun je anderen aangeven. Maar ook jezelf. De selectie gebeurt op basis van affiniteit en kwaliteit.

Stichting Landschapstheater en Meer (SLEM) heeft voor het Oerolfestival 2009 het project Windnomaden in voorbereiding. Een kleurrijk landschap van in de wind bewegende eigenzinnige schilderijen. Bruno Doedens: “Voor het vervaardigen van deze schilderijen zijn wij op zoek naar kunstschilders. En hiervoor vragen wij jouw medewerking. Ken je kunstschilders die voor het nieuwe SLEM-project mogelijk één van de windnomaden zouden willen beschilderen en maken tot een kunstwerk? Of ben je zelf zo’n schilder? Meld je dan aan.”

Bruno Doedens doet ieder jaar mee aan Oerol. De ijzeren mannen die vorig jaar met ingegraveerde spreuken over tijd langs het Terschellinger strand wandelden, deden ook de verjaardag van het Overijssels Kanaal nog aan. Het jaar daarvoor bracht de TismawajewendBand nog een bezoek aan de sprookjes vertellende glazen bollen van SLEM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.