heino e4 scoort er op los en is dus kampioen

Heino E4 is zeer overtuigend kampioen geworden van hun najaarscompetitie. Afgelopen zaterdag stond voor de jeugdige voetballers de laatste wedstrijd op het programma, en deze werd – net als alle andere potjes – met klinkende cijfers gewonnen. Na een 14-1 overwinning op leeftijdgenootjes uit Nieuw Heeten was het officieel: Heino E4 was kampioen. Terecht, omdat de spelers in tien wedstrijden maar liefst 125 keer het net wisten te vinden en slechts 11 keer zelf hoefden te incasseren.

“Vanaf het begin van het seizoen liep het al lekker met dit team”, zo schrijft trainer Jos Pot. “Met een goede keeper en een solide en stevige verdediging hadden we een goede basis om op te bouwen. Het middenveld was ook zeer goed bezig zodat de spitsen goed aangespeeld konden worden. De spitsen deden ook erg goed hun best. Was er eenmaal het eerste doelpunt gescoord dan ging het doelsaldo vlot omhoog.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.