harry paauw nieuw elan voor rohda

“Het jaar 2008 is voor mij als voorzitter van Rohda Raalte een goed jaar geweest. We hebben als bestuur en leden het afgelopen jaar gezamenlijk belangrijke stappen gezet. Door een positieve en constructieve opstelling van velen binnen de club hebben we de negatieve spiraal van 2007 weten om te buigen in de goede richting. Er is weer nieuw elan binnen de club waardoor de betrokkenheid van de leden is toegenomen.”

“In 2009 hopen we hiervan de vruchten te plukken. We willen allemaal dat Rohda Raalte kampioen wordt van de eerste klasse of anders via de nacompetitie promoveert naar de hoofdklasse. Het zou, naast het aanleggen van twee kunstgrasvelden op ons sportpark, een prachtige bekroning van het seizoen zijn voor onze club die in 2009 80 jaar bestaat.”

Harry Paauw (voorzitter Rohda Raalte)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.