grote show bij lease unlimited met maaike

Lease Unlimited in Deventer houdt zaterdag 13 december een grote occasionshow. Particulieren kunnen die dag zo’n 100 tot 120 auto’s bekijken. Alle merken en alle prijsklassen zijn vertegenwoordigd. Diverse auto’s zijn die dag extra scherp geprijsd. Daarnaast wordt de occasionshow opgeluisterd met een optreden van ‘popstar’ Maaike.

De occasionshow heeft plaats in de twee (warme) hallen van de vestiging aan de Maagdenburgstraat 16 in Deventer. Daar staan permanent meer dan honderd auto’s opgesteld, in prijs variërend van 3.000 tot pak ‘em beet 100.000 euro. Uiteraard zijn er meerdere medewerkers van Lease Unlimited aanwezig om je de bijzonderheden over de auto’s te vertellen. Tegelijkertijd verzorgen andere medewerkers rondleidingen door het bedrijfsgebouw van Lease Unlimited. Voor een natje en een droogje wordt gezorgd. De bezoekers worden getrakteerd op erwtensoep en glühwein. Bij aankoop van een auto ontvang je 100 euro aan brandstof gratis.

“De autoshow organiseren we om meer bekendheid te geven aan onze rechtstreekse verkoop”, vertelt Bertus van der Vegt, manager operations van Lease Unlimited. “We zijn kort geleden gestart met de verkoop aan particulieren. De auto’s werden daarvoor voor het merendeel verkocht aan handelaren, maar we hebben besloten om zelf als autoverkoper op te treden. Wij weten immers alles van de auto’s. Dat is ons werk. We volgen elke auto van A tot Z. Het hele onderhoudsplan is dus inzichtelijk.”

Lease Unlimited heeft zo’n zesduizend auto’s op de weg en per jaar komen zo’n 1.200 auto’s terug. De auto’s zijn maximaal vier jaar oud, keurig gepoetst, goed onderhouden, hebben alle beurten gehad en zijn verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. Het gaat om auto’s van alle mogelijke merken. Van kleine Suzuki’s tot de Audi Q7.

De occasionshow duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Maaike Jansen is van 13.30 tot 14.30 uur te gast bij Lease Unlimited. De Sallandse zangeres wordt gesponsord door Lease Unlimited. Bertus van der Vegt, een fan van Maaike, heeft er persoonlijk voor gezorgd dat zij mag rondrijden in een Audi TT van Lease Unlimited. Maaike zal tijdens de occasionshow een optreden geven en een handtekeningensessie verzorgen. Ze zal uiteraard ook haar nieuwe single aan het publiek laten horen. Voor meer informatie zie staging2.leaseunlimited.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.