gratis screenings bij chiropractie salland

Chiropractie Salland opent in de week van 8 tot en met 13 december de praktijk in Mariënheem voor het publiek. Je kunt, geheel vrijblijvend en kosteloos, je klachten bespreken en zien of chiropractie iets voor jou kan betekenen.

“Chiropractie is een discipline die zich bezighoudt met het onderzoeken en behandelen van klachten in het spier-, skelet- en zenuwstelsel”, legt chiropractor Danny Smink uit. “Patiënten hebben vaak meerdere pijnklachten tegelijk en veel van deze klachten staan meestal niet op zichzelf. De chiropractor onderzoekt of er herkenbare patronen voorkomen in de combinatie van deze klachten. Zo kan hij een geïntegreerd behandelplan opstellen om het klachtenpatroon effectief in zijn geheel aan te pakken. Als je een enkele, afzonderlijke klacht geïsoleerd behandelt, leidt dat namelijk vaak snel weer tot terugval.”

Als voorbeeld van klachtencombinaties die vaak voorkomen, noemt Danny onder andere nekklachten in combinatie met hoofdpijn, schouder(gordel)pijn, pijn op de bovenrug of pijn rond het borstbeen. “Als er sprake is van een combinatie van nek- en schoudergordelklachten komt het regelmatig voor dat mensen ook last hebben van uitstraling, een tinteling of een doof gevoel in de schouders, armen en handen/vingers”, stelt Danny.

“Deze klachten kunnen eenzijdig zijn of aan beide kanten voorkomen. Lage rugklachten gaan vaak samen met bekkenklachten, bilpijn en uitstraling naar het been soms helemaal tot in de voet. De meeste mensen die hier last van hebben, ondervinden dan ook problemen met lang zitten, lang staan en gebukt werken (bijvoorbeeld tuinieren). Gelukkig heeft niet elke patiënt een volledig ontwikkeld klachtenpatroon, er is vaak sprake van deelpatronen. Hoe eerder je deze problemen aanpakt, hoe beter je verdere uitbreiding van de klachten kunt voorkomen. Chiropractie is gespecialiseerd in het behandelen van deze klachten.”

Als je gebruik wilt maken van de gratis screening, neem dan wel even van tevoren contact op met Chiropractie Salland/Danny Smink, De Hagebelt 12 in Mariënheem, telefoon: 0572-380408 of 06-25047065. Meer info: staging2.chiropractiesalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.