gerben holtmaat ontzettend veel gebeurd

“2008 Zal waarschijnlijk de boeken in gaan als een relatief rustig overgangsjaar tussen het jaar met de bestuurswisselingen en het jubileumjaar. Toch is er het afgelopen jaar ontzettend veel gebeurd. Hoogtepunten waren de opbrengst van de grote geldactie in Luttenberg en de start van de bouw van ons nieuwe sportcomplex. 2009 Zal voor SDOL een historisch jaar worden. Niet alleen zal het hele jaar in het teken staan van ons 75-jarig jubileum, maar ook krijgt Luttenberg een eigen sporthal. Hiermee zullen onze handbaldames eindelijk hun eigen thuisbasis krijgen. Hand- en voetbal in Luttenberg zullen hierdoor nog meer naar elkaar toegroeien.”

Gerben Holtmaat (voorzitter SDOL)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.