genomineerde schilderijen te zien in heeten

Willy Alferink en Marjet Boksebeld exposeren de komende vier zondagen met de schilderijen waarmee zij hebben deelgenomen aan de landelijke kunstwedstrijd van Talens Palet. Van de 2.500 schilderijen werden beide schilderijen verkozen bij de beste honderd, waarbij Marjet zelfs wist door te dringen tot de laatste tien. Bij de publiekswedstrijd eindigde zij zevende, terwijl Willy zelfs derde werd. De komende tijd is hun werk in Heeten te zien.

Niet iedereen heeft namelijk het werk van Alferink en Boksebeld in het Coda Museum in Apeldoorn, waar de kunstwedstrijd haar finale beleefde, zien hangen. Daarom hebben Willy en Marjet besloten om op vier achtereenvolgende zondagen in de etalage van Alferink Kado in Heeten de twee genomineerde schilderijen tentoon te stellen. Want een schilderij in het echt zien is natuurlijk het allermooiste. De mini-expositie is te zien op zondag 14, 21 en 28 december 2008 en op zondag 4 januari 2009.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.