genieten van champagne en harpmuziek

In De Olsterhof in Olst kun je zondag 7 december champagne proeven en ondertussen luisteren naar prachtige muziekklanken, die door een harpiste ten gehore worden gebracht.

In het Petit Café van De Olsterhof zullen zes verschillende champagnes en/of mousserende wijnen worden ontkurkt. Je kunt de wijnen ruiken en proeven. Daarnaast kun je zien wat het verschil is tussen een echte champagne en een mousserende wijn. Maar dat is nog niet alles, want terwijl de bubbels je smaakpapillen prikkelen gaat Mechteld Karlien De Jongh je raken met haar harpspel. Of om Driek van Wissen te citeren: ‘Mechteld weet de juiste snaren te raken en speelt recht uit haar hart’.

Zondag zal Mechteld haar Ierse harp ter hand nemen en je meevoeren naar Ierland, Frankrijk, Cuba en Brazilië. Dit alles kun je gratis meebeleven in De Olsterhof, aan de Aaldert Geertsstraat 16 in Olst. Meer informatie vind je op staging2.olsterhof.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.